ХОСО МАКИ СЕТ ПУШЕНА СЬОМГА - 16 БР. - 240 ГР.

16 БР. ХОСО МАКИ С ПУШЕНА СЬОМГА 

11,97 лв.
Базова цена: 11,97 лв.
Моля, изберете: