Кабуки Суши Сет - 21 бр. - 620 гр.

6 бр.  нигири суши:  със сьомга, риба тон, кинг фиш, скарида, рачешко рулце, японски омлет 

4 бр.  хосо маки,

4 бр. ура маки,

4 бр. футо маки,

3 бр. гункан маки,

90 гр. сашими сьомга

2 БР. КЛЕЧКИ ЗА СУШИ

2 БР. х 0,40 МЛ. СОЕВ СОС

 

48,00 лв.
Базова цена: 48,00 лв.
Моля, изберете: